Een tipje van de sluier: het programma

Aanstaande zondag is het al zover, dan is de eerste Disability Pride in Nederland. Wij hebben er ontzettend  veel zin en het belooft ook nog eens goed weer te worden!

Zondag verzamelen we vanaf 13h30 op de Jansplaats in Arnhem, we gaan dan nog niet van start met het  officiele gedeelte van het programma, maar er zullen wel ludieke acties plaatsvinden om ook bij het winkelend publiek aandacht te trekken voor de Disability Pride.

Vanaf 14h00 begint de wandeltocht, we lopen gezamelijk naar het Kerkplein/Jonas Daniel Meijerplaats.
We vragen alle deelnemers aan de Disability Pride om een bloem te dragen, meer bloemen mag natuurlijk ook. Zo vormen we één herkenbare groep, waarin ook mensen met een niet-zichtbare beperking duidelijk deelnemer kunnen zijn.

Ook daar zullen optredens te zien zijn, maar daarnaast zijn er verschillende sprekers, zoals Marije Cornelissen, europarlementarier, Wethouder van Arnhem, Henk Kok, en zelfs een internationale gast.

We verwachten rond 15h45 klaar te zijn.

Wil je erbij zijn? Als vrijwilliger, aanmoediger of als deelnemer? Stuur asjeblieft een mailtje naar info@disabilitypride.nl, zodat wij hier in de organisatie rekening mee houden. Samen maken we het mogelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *